Advertisement

LJWorld.com weblogs Double-Chin Music

KU football pop quiz

Advertisement

Matt Tait’s at the wheel, Nick Krug and Jesse Newell in the back seat on the road to Norman. Needed something to pass the time, so I gave them this mid-season KU football pop quiz:

  1. He leads the team in passes defended (interceptions plus pass breakups) with seven:
    a.) Greg “Lockdown” Brown
    b.) Tyler Patmon
    c.) Bradley McDougald
    d.) Lubbock Smith

  2. Number of Jayhawks who have more than one sack this season:
    a.) None
    b.) One
    c.) Two
    d.) Three

  3. Number of KU wide receivers to catch a touchdown pass this season:
    a.) None
    b.) One
    c.) Two
    d.) Three

  4. He leads the team with 248 receiving yards:
    a.) Daymond Patterson
    b.) Kale Pick
    c.) Tony Pierson
    d.) Andrew Turzilli

  5. He has not rushed for a touchdown this season:
    a.) Taylor Cox
    b.) Tony Pierson
    c.) Schyler Miles
    d.) Christian Matthews

  6. He leads the team with 22.9 yards per kick return:
    a.) D.J. Beshears
    b.) Bradley McDougald
    c.) Tony Pierson
    d.) Tre’ Parmalee

  7. His 40 solo tackles are a team-best:
    a.) Greg Brown
    b.) Ben Heeney
    c.) Bradley McDougald
    d.) Huldon Tharp

  8. Among 124 rated quarterbacks, Dayne Crist ranks:
    a.) 18
    b.) 58
    c.) 102
    d.) 122

  9. Kansas ranked last (120th) in the nation in 2011 with 516.4 yards allowed per game. This season’s ranking and yardage average:
    a.) 32nd with 341.3
    b.) 60th with 382.8
    c.) 93rd with 433.7
    d.) 124th with 558.8

  10. KU averages 19 points a game, which gives it a national ranking in scoring offense of:
    a.) 56
    b.) 81
    c.) 91
    d.) 111

Answer key: 1. b; 2. a; 3. a; 4. b; 5. d; 6. d; 7. c; 8. d; 9. c; 10. d.

Comments

Use the comment form below to begin a discussion about this content.

Commenting has been disabled for this item.