Advertisement

LJWorld.com weblogs Double-Chin Music

Football pop quiz on the road to Waco

Advertisement

Matt Tait is behind the wheel, talking non-stop, on the road from Dallas to Waco.

Jesse Newell is behind him, buried in his computer, trying to find out Baylor’s average gain on third-down plays into the wind in games that kick off at 2:30.

Nick Krug has his camera at the ready in case an opportunity to turn a fallen road-side deer into art presents itself.

Time for a quiz to test your trivial knowledge of America’s most interesting 1-7 football team.

  1. The roster with which KU started the season had 35 players from Texas and 24 from Kansas. What state ranked third with six natives?
    a.) California
    b.) Missouri
    c.) Ohio
    d.) Oklahoma

  2. He has been an assistant at Kansas for Glen Mason, Turner Gill and Charlie Weis.
    a.) Clint Bowen
    b.) Rob Ianello
    c.) Reggie Mitchell
    d.) Buddy Wyatt

  3. He was head coach of the Dallas Cowboys for three seasons.
    a.) Dave Campo
    b.) DeMontie Cross
    c.) Tim Grunhard
    d.) Charlie Weis

  4. Started camp wearing No. 89 as a wide receiver and now plays cornerback and wears 25.
    a.) Brandon Bourbon
    b.) Ray Mitchell
    c.) Chris Omige
    d.) JaCorey Shepherd

  5. KU’s losing streak in games played outside of Lawrence.
    a.) 10
    b.) 12
    c.) 14
    d.) 19

  6. He was head coach at Franklin Township High in New Jersey when it won a state championship in 1989.
    a.) Dave Campo
    b.) Rob Ianello
    c.) Reggie Mitchell
    d.) Charlie Weis

  7. Had a team-high four interceptions for the 2005 Kansas team that won the Fort Worth Bowl.
    a.) Theo Baines
    b.) Randy Fowler
    c.) Charles Gordon
    d.) Aqib Talib

  8. Four Jayhawks average at least 15.0 yards per reception. Which player is not one of them?
    a.) Chris Omigie
    b.) Daymond Patterson
    c.) Kale Pick
    d.) James Sims
    e.) Andrew Turzilli

  9. Born in Luanda, Angola.
    a.) Keba Agostinho
    b.) Tunde Bakare
    c.) Pat Lewandowski
    d.) Aslam Sterling

  10. My twitter account.
    a.) @CoachWeisKansas
    b.) @GaryBedore
    c.) @JesseNewell
    d.) @mctait
    e.) @TomKeeganLJW
    f.) @NickKrug

Answer key: 1. a; 2. c; 3.a; 4. d; 5. d; 6. d; 7. a; 8. b; 9. a; 10. e.

Comments

Use the comment form below to begin a discussion about this content.

Commenting has been disabled for this item.